Today.ua

Американський гарбузовий пиріг на Хелловін: рецепт смачної випічки, яку готують в США

У США господині готують для домашніх і гостей на Хелловін особливий гарбузовий пиріг. Кажуть, що це «страшно» смачний десерт, який люблять дорослі і діти. Чому б і нам не спробувати американську випічку з гарбуза, тим більше, що овоч цей дуже корисний для здоров'я.

Американський гарбузовий пиріг на Хелловін

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

М'якоть гарбуза без шкірки і насіння запечіть в мікрохвильовій печі. Подрібніть в блендері. Для пирога вам знадобиться 420 г гарбузового пюре. З борошна, солі, охолодженого вершкового масла приготуйте крихту, додайте один сирий жовток, поступово підливаючи сироватку, замісити м'яке тісто. Розподіліть тісто по дну і бортах круглої форми, наколи виделкою і поставте в духовку на 20 хвилин при 195 градусах Цельсія.

У гарбузове пюре додайте два яйця, мед і мелені прянощі, влийте вершки і збийте масу міксером. Перекладіть гарбузову масу на запечений корж, розрівняйте. Запікайте 50 хвилин. На готовому пирозі намалюйте за допомогою розтопленого шоколаду павутинку і павучка. У хаотичному порядку розкладіть кілька зефірок маршмеллоу, крапельки шоколаду будуть очками. Так у вас вийдуть маленькі привиди.

Смачного!

Закуски до Хелловіну теж повинні бути страшними зовні і смачними всередині. Приготуйте чудовий салат «Павук на павутині», гості будуть в захваті!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ