Салат «Павук на павутині» - покроковий рецепт смачної закуски на Хеллоуїн

Автор: Шевченко Лилия

Приготувати цей салат простіше простого. Дорогих інгредієнтів і складних кулінарних маніпуляцій не буде потрібно. Все максимально просто і швидко. Але! У підсумку ви здивуєте домашніх і гостей одним з найсмачніших і ефектних святкових салатів. До речі, до створення павучка з чорних маслин і павутинки з майонезу можна залучити дітей, вони будуть дуже раді вам допомогти.

Салат «Павук на павутині» - покроковий рецепт смачної закуски на Хеллоуїн - today.ua

Салат «Павук на павутині»

Інгредієнти:

  • 1 банка шпротів в олії
  • 2 варених курячих яйця
  • 2 зварені в «мундирі» картоплі
  • 2 мариновані огірки
  • Майонез для заправки
  • Чорні маслини для прикраси

Приготування: 1. Перший шар салату зроби з натертих на тертці яєчних білків, крій сіточкою з майонезу. Для цього придбай соус в поліетиленовій тубі, зроби маленький отвір, натискай на стінки упаковки, щоб майонез потік тонкою цівкою.Салат «Павук на павутині» - покроковий рецепт смачної закуски на Хеллоуїн 2. Другий шар - дрібно нарізані або розім'яті виделкою шпроти, майонез.

3. Третій шар - нарізаний дрібними кубиками варену картоплю. Посолити і поперчити за смаком, змастити майонезом.

Популярні зараз

Трамп назвав Зеленському причини, через які Путін розпочав війну з Україною

Одна з країн Європи різко скоротить соціальну допомогу українським біженцям

Екс-держсекретар США озвучив “мирний план“ Трампа у разі перемоги на виборах

Бухгалтерська помилка: Пентагон знайшов додаткові 2 млрд доларів для України

4. Четвертий шар - натертий на тертці маринований огірок, майонез.

5. Верх і боки салату посипте натертими на дрібній тертці вареними жовтками. Намалюйте павутинку майонезом. З оливки зробіть тільце павучка, а з тонких полуколечек - лапки і вусики. Можна навіть зробити кілька павучків, щоб салатик здавався більш «страхітливим». Саме те для Хеллоуїна.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Страшно смачного!

Дізнайтеся також дві головні помилки початківців кулінарів, якими вони псують смак червоного борщу.