Салат «Павук на павутині» - покроковий рецепт смачної закуски на Хеллоуїн

Автор: Шевченко Лилия

Приготувати цей салат простіше простого. Дорогих інгредієнтів і складних кулінарних маніпуляцій не буде потрібно. Все максимально просто і швидко. Але! У підсумку ви здивуєте домашніх і гостей одним з найсмачніших і ефектних святкових салатів. До речі, до створення павучка з чорних маслин і павутинки з майонезу можна залучити дітей, вони будуть дуже раді вам допомогти.

Салат «Павук на павутині» - покроковий рецепт смачної закуски на Хеллоуїн - today.ua

Салат «Павук на павутині»

Інгредієнти:

  • 1 банка шпротів в олії
  • 2 варених курячих яйця
  • 2 зварені в «мундирі» картоплі
  • 2 мариновані огірки
  • Майонез для заправки
  • Чорні маслини для прикраси

Приготування: 1. Перший шар салату зроби з натертих на тертці яєчних білків, крій сіточкою з майонезу. Для цього придбай соус в поліетиленовій тубі, зроби маленький отвір, натискай на стінки упаковки, щоб майонез потік тонкою цівкою.Салат «Павук на павутині» - покроковий рецепт смачної закуски на Хеллоуїн 2. Другий шар - дрібно нарізані або розім'яті виделкою шпроти, майонез.

3. Третій шар - нарізаний дрібними кубиками варену картоплю. Посолити і поперчити за смаком, змастити майонезом.

Популярні зараз

Держава призначила літнім українцям 900 гривень щомісячної доплати до пенсії

Обурені діями уряду словаки зібрали гроші на снаряди для ЗСУ

Робота половини українських банків може зупинитися: у НБУ назвали причину

Лавров назвав місто, яке є пріоритетною ціллю для російських окупантів

4. Четвертий шар - натертий на тертці маринований огірок, майонез.

5. Верх і боки салату посипте натертими на дрібній тертці вареними жовтками. Намалюйте павутинку майонезом. З оливки зробіть тільце павучка, а з тонких полуколечек - лапки і вусики. Можна навіть зробити кілька павучків, щоб салатик здавався більш «страхітливим». Саме те для Хеллоуїна.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Страшно смачного!

Дізнайтеся також дві головні помилки початківців кулінарів, якими вони псують смак червоного борщу.