Today.ua

Бананові млинці по-турецьки: секрети приготування ідеальної страви на сніданок

Бананові млинці по-турецьки відрізняються структурою від традиційних і добре знайомих нам тонких млинців. Вони пишні, ніжні, золотисті та дуже смачні – ідеальна страва на сніданок. Спробуйте приготувати чудове частування для своїх близьких.

Бананові млинці по-турецьки готуються із простих та доступних продуктів. Вам знадобляться:

Наріжте банани на великі шматочки і додайте решту інгредієнтів - крім борошна. Збийте їх до однорідності. Тепер потрібно просіяти борошно в бананову суміш і добре розмішати віночком.

Тісто буде по консистенції як рідка сметана. Накрийте його плівкою і залиште на годинку на столі. За цей час воно помітно збільшиться.

Розігрійте сковорідку – краще використовувати з антипригарним покриттям. Візьміть силіконовий пензлик і обмажте дно сковорідки, щоб бананові млинці не підгоріли. Наливайте тісто невеликими порціями - повинні вийти млинці діаметром 20-25 см.

Обсмажуйте їх із двох боків до золотистого кольору. Із зазначеної кількості продуктів вийде близько десяти млинців.

Бананові млинці можна подати з фруктами та ягодами, розтопленим шоколадом, нутеллою або улюбленим кремом. Вони чудово поєднуються з какао, кавою чи чаєм. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати млинці шотландською за улюбленим рецептом королеви Великобританії Єлизавети II.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ