Today.ua

Чотири зачіски на середнє волосся для жінок за 50, які ніколи не вийдуть з моди

Багато жінок помилково вважають, що після 50 краще зробити коротку стрижку. Дехто, навпаки, не хоче розлучатися з довжиною. Але стилісти не раз зазначали, що найуніверсальнішою є довжина до плечей або на пару сантиметрів вище або нижче. Ми вирішили показати чотири стрижки на середнє волосся, яке ніколи не вийдуть з моди, а жінки за 50 виглядатимуть з ними на всі 25.

Чотири зачіски на середнє волосся для жінок за 50, які ніколи не вийдуть з моди

Драбинка

Завдяки цій зачісці можна максимально зберегти довжину і ззаду волосся може бути навіть довжиною до лопаток, але біля обличчя має бути коротшим. Все це потрібно для того, щоб пасма обрамляли обличчя, робили його м'якшим і навіть візуально молодшим. В ідеалі ця стрижка має бути навмисне недбалою з прямими рваними кінчиками.

Каре

Про універсальність каре не розповів лише найлінивіший. Форма та довжина підбирається індивідуально для кожної жінки. Класичне каре з рівним зрізом допоможе прикрити недосконалість на шиї. Каре з чубчиком приховає зморшки на лобі і підкреслить красу очей.

Подовжений боб

Залежно від форми, багатошаровості та довжини, боб може візуально подовжити обличчя, зробити його вужчим, підкреслити овал обличчя або навпаки пом'якшити його.

Текстурований боб

Боб з градуюванням відмінно підійде жінкам за 50 з рідким і тонким волоссям, оскільки додасть бажаного об'єму. Нагадаємо, стилісти назвали чотири наймодніші кольори осені 2022 - трендові фарбування волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ