Today.ua

Чотири стильні зачіски Олени Зеленської: як повторити укладку першої леді України

44-річну дружину Володимира Зеленського вже давно визнано найкрасивішою і найстильнішою першої леді України. Олена Зеленська завжди виглядає чудово, і вміє поєднувати строгий дрес-код із трендами. Також у неї завжди ідеально укладена зачіска, яку може повторити будь-яка дівчина. Ми вирішили розповісти, як зробити одну з чотирьох трендових укладок дружини українського президента.

Чотири стильні зачіски Олени Зеленської: як зробити укладання в стилі першої леді України

А-силует

Найчастіше Олена Зеленська залишає волосся розпущеним і надає йому гарної форми. Щоб повторити зачіску, розділіть волосся на бічний проділ, нанесіть біля коріння укладальний засіб і за допомогою гребінця підсушіть феном. Локони за допомогою круглого гребінця підкручуйте всередину. Частину волосся заберіть за вухо.

Низький пучок

Розділіть волосся на рівний або бічний проділ, приберіть волосся назад і зберіть його на потилиці в пучок. Резинку можна обернути пасмом волосся або спочатку вибрати аксесуар у тон волосся або якогось цікавого чи незвичайного дизайну.

Іноді Олена Зеленська залишає пару пасм випущеними, щоб вони обрамляли обличчя та робили його візуально м'якшим.

Низький хвіст із прикореневим об'ємом

Надайте волоссю прикореневого об'єму за допомогою засобу для укладки і фена. Заберіть волосся назад і приберіть у хвіст. Нижні пасма оберніть навколо резинки, щоб сховати її. Також можна залишити пару пасм обрамляти обличчя.

Пляжні хвилі

Олена Зеленська дуже любить бічний проділ і майже всі зачіски робить на нього. Щоб повторити таке укладання, підкрутіть волосся на плойку, бігуді або смужки тканини. З одного боку приберіть волосся за вухо.

Якщо у вас кучеряве волосся, досить на мокре волосся збризкати укладальний засіб і підсушити феном.

Нагадаємо, стилісти назвали три трендові зачіски для жінок за 40, які молодять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ