Здавалося б, зварити пельмені, що може бути простіше? Адже напівфабрикати потрібно просто засипати в підсолену киплячу воду і дочекатися готовності. Але нерідко страва виходить не такою, як очікуєш. Тісто стає або занадто твердим, або навпаки розвалюється. Досвідчені кулінари розповіли, що додати у воду при варінні пельменів, щоб вони не розвалилися та стали соковитими.
![Що додати у воду під час варіння пельменів, щоб вони не розвалилися та стали соковитими Що додати у воду під час варіння пельменів, щоб вони не розвалилися та стали соковитими - today.ua](https://today.ua/wp-content/uploads/2022/08/pelmeni-moskovskie-768x449.jpg)
Що додати у воду під час варіння пельменів, щоб вони не розвалилися та стали соковитими?
Одна проста рекомендація від шеф-кухарів допоможе надати страві нового смаку і досягти ідеальної форми і щільності.
Досвідчені кулінари відзначають, що потрібно створити під час варіння різкий перепад температури. І досягти цього дуже просто - влити в киплячу воду з пельменями склянку холодної води. Тільки вода має бути справді холодною, крижаною, інакше як такого перепаду температури не буде, і пельмені продовжать готуватися у теплій воді. Для цього відправте в холодильник на півгодини склянку води. Перепад температур призведе до того, що тісто стане ідеальним – на виході воно не буде жорстким і не розвалиться. А вийде ніжними та соковитими.
Нагадаємо, досвідчені кулінари назвали секретний інгредієнт, який зробить млинці ніжними та смачними.
Популярні зараз
Трамп назвав Зеленському причини, через які Путін розпочав війну з Україною
Одна з країн Європи різко скоротить соціальну допомогу українським біженцям
Екс-держсекретар США озвучив “мирний план“ Трампа у разі перемоги на виборах
Бухгалтерська помилка: Пентагон знайшов додаткові 2 млрд доларів для України