Якщо ви весь час гадаєте, що приготувати з фаршу, то можна спробувати енчіладу – традиційну мексиканську страву з лаваша або тортильї з м'ясною начинкою, запечені під томатним соусом у духовці. Пальчики оближеш.
Як приготувати фарш?
Фарш можна взяти абсолютно будь-який. Для соковитості під час обсмажування м'яса потрібно додати помідор чи цибулю. Замість майонезу, вказаного в рецепті, можна взяти натуральний йогурт або сметану. Також до страви можна додати кукурудзу, гриби та інші улюблені продукти.
Складові:
- Лаваш або тортилья
- Фарш
- Помідори
- Сир
- Томатна паста
- Майонез/натуральний йогурт/сметана
- Сіль
- Чорний перець
- Паприка
- Вода
Спосіб приготування:
- Фарш обсмажуємо на сковороді з помідорами чи цибулею.
- Сир натираємо на великій тертці.
- Томатну пасту змішуємо з майонезом (сметаною чи натуральним йогуртом) і розводимо невеликою кількістю води. Солимо, перчимо і додаємо паприки.
- На лаваш або тортилью викладаємо фарш та сир, згортаємо у трубочку.
- Викладаємо трубочки з лаваша з м'ясною та сирною начинкою на деко. Зверху змащуємо томатним соусом та присипаємо тертим сиром.
- Готуємо 20 хвилин у розігрітій до 200 градусів духовці.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати рецепт найшвидшого та найпростішого омлету по-італійськи - все перемішати і в духовку.