Today.ua

Що приготувати з фаршу: проста і швидка страва з лавашем у духовці

Якщо ви весь час гадаєте, що приготувати з фаршу, то можна спробувати енчіладу – традиційну мексиканську страву з лаваша або тортильї з м'ясною начинкою, запечені під томатним соусом у духовці. Пальчики оближеш.

Як приготувати фарш?

Фарш можна взяти абсолютно будь-який. Для соковитості під час обсмажування м'яса потрібно додати помідор чи цибулю. Замість майонезу, вказаного в рецепті, можна взяти натуральний йогурт або сметану. Також до страви можна додати кукурудзу, гриби та інші улюблені продукти.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Фарш обсмажуємо на сковороді з помідорами чи цибулею.
  2. Сир натираємо на великій тертці.
  3. Томатну пасту змішуємо з майонезом (сметаною чи натуральним йогуртом) і розводимо невеликою кількістю води. Солимо, перчимо і додаємо паприки.
  4. На лаваш або тортилью викладаємо фарш та сир, згортаємо у трубочку.
  5. Викладаємо трубочки з лаваша з м'ясною та сирною начинкою на деко. Зверху змащуємо томатним соусом та присипаємо тертим сиром.
  6. Готуємо 20 хвилин у розігрітій до 200 градусів духовці.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати рецепт найшвидшого та найпростішого омлету по-італійськи - все перемішати і в духовку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ