Все перемішати і в духовку – рецепт найшвидшого та найпростішого омлету по-італійськи

Автор: Анастасия Березовская

Дуже часто ми відмовляємося від складних рецептів з кількома етапами приготування – нарізкою, обсмажуванням, варінням тощо. А тому іноді так хочеться просто змішати всі інгредієнти відправити в духовку та займатися своїми справами, доки не приготується страва – і такий є.

Все перемішати і в духовку – рецепт найшвидшого та найпростішого омлету по-італійськи - today.ua

Омлет по-італійськи або фритата не тільки смачна, а й корисна страва на сніданок для всієї родини. Це рецепт без будь-яких складнощів - просто потрібно нарізати всі інгредієнти, змішати і відправити в духовку, а згодом насолоджуватися чудовою стравою.

Омлет із кабачками та сиром у духовці – рецепт

Складові:

  • 5 яєць
  • 3 кабачки
  • 150 г сиру
  • 5 ст. л. сметани
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Чорний мелений перець
  • Сушений часник чи будь-яка інша улюблена приправа

Все перемішати і в духовку – рецепт найшвидшого та найпростішого омлету по-італійськи

Спосіб приготування:

  1. Дуже тонкими пластинками нарізаємо кабачки - можна за допомогою ножа або спеціальної овочерізки, або тонкими кружальцями.
  2. Яйця змішуємо зі сметаною, сіллю, перцем та часником – добре перебиваємо.
  3. Форму для запікання змащуємо олією. На дно викладаємо кабачки, змащуємо яйцями і присипаємо сиром, потім знову шар кабачків, яєць та сиру – і так, доки не закінчаться інгредієнти – останній шар має бути із сиром.
  4. Форму відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово! Смачного!

Популярні зараз

Мобілізація жінок: хто зобов'язаний стати на військовий облік у ТЦК за новим законом

Telegram-канали масово повідомляють про потужний блакитний спалах у небі над Україною: його бачили в багатьох областях

Популярна вакцина від COVID-19 могла стати причиною утворення тромбів у деяких пацієнтів

Залужного запитали про президентські амбіції: відповідь ексголовкома

Пропонуємо вам також спробувати приготувати соковиті домашні чебуреки з бездріжджового тіста. Як посмажити без зайвої олії?