Today.ua

Гороскоп на січень 2021 року по знакам Зодіаку: кому пощастить і в чому

Гороскоп на січень 2021 року покаже, яким знакам Зодіаку пощастить в першому місяці року Бика, а головне в якій сфері. Комусь пощастить просунутися в фінансових питаннях, а хтось зустріне удачу в справах любовних.

Переможець проєкту «Битва екстрасенсів», а також постійний експерт шоу «Слідство ведуть екстрасенси» Хаял Алекперов розповів, яким знакам Зодіаку і в якій сфері пощастить найбільше в першому місяці нового року.

Овен

Народженим під цим знаком дуже пощастило, адже у них все піде на краще на особистому фронті. Пари вирішать всі свої конфлікти та прийдуть до порозуміння, а тих, хто ще в активному пошуку, чекає романтичне знайомство.

Телець

Хороші новини для людей, народжених під знаком Тельця, адже їм вдасться вирішити всі свої фінансові проблеми. Тим, хто давно відкладав бажану покупку, пощастить здійснити задумане. Тим, у кого є борги й кредити, розпрощаються з ними в січні.

Близнюки

Зірки радять Близнюкам не сидіти на місці, а проявити активність і бути більш відкритими для оточуючих. Це пов'язано з тим, що їх чекають нові знайомства, які кардинально вплинуть на життя.

Рак

Перші числа січня сприятливі для здоров'я Раків. Є всі шанси подолати недуги й кинути шкідливі звички.

Лев

Перший місяць року Бика допоможе розкрити Левам творчий потенціал. Натхнення буде переслідувати їх по всіх усюдах, а тому радимо запастися блокнотом і ручкою або завжди тримати при собі телефон для нотаток. Діва

Фінансовий добробут чекає також і Дів. Несподівані грошові надходження дозволять їм купити щось для себе і порадувати рідних і близьких.

Терези

Лінь - головний ворог людей, народжених під цим знаком. Річ у тому, що найактивніших чекає удача в кар'єрі. Все буде складатися тільки на їх користь.

Скорпіон

Січень - час для важливих придбань і дорогих покупок. Інвестиції на початку року принесуть хороший дохід в майбутньому. Скорпіонам варто прислухатися до порад рідних, коли справа заходить про гроші.

Стрілець

Успіхи в кар'єрі та бізнесі чекають людей, народжених під знаком Стрільця. Їх буде супроводжувати удача, але головне - вірити в свої сили й діяти.

Козеріг

Вам буде везти скрізь і в усьому, адже фортуна на вашому боці. Будь-які труднощі стануть вдалими обставинами, які зіграють тільки на руку.

Водолій

У січні інтуїція Водоліїв заграє новими фарбами та допоможе викрити тих, хто намагається вміло збрехати. Зірки радять уважно придивитися до тих, хто вас оточує.

Риби

Самотні риби повинні приготуватися до того, що їх, нарешті, чекає щастя в особистому житті. Однак не потрібно кидатися у вир з головою, щоб не злякати другу половинку.

Пропонуємо вам також ознайомитися з гороскопом здоров'я на 2021 рік за знаками Зодіаку і дізнатися про застереження астрологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ