Today.ua

Хрустка квашена капуста: простий рецепт салату, який ніколи не темніє

Якщо квашена капуста правильно приготована, то вона довго залишається хрусткою і соковитою, не втрачає смакових і корисних якостей, не темніє і не псується. Запишіть собі цей рецепт, щоб не втратити.

Квашена капуста - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Для початку сіль висипте в воду, кристалики повинні повністю розчинитися. Капусту очистіть від верхніх листків, наріжте за допомогою спеціальної шинкування тонкою соломкою. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Овочі перемішайте у великій мисці, додайте лавровий лист чорний і запашний перець горошком. М'яти і перетирати капусту руками не потрібно, це тільки зіпсує продукт. Підготовлену капусту з морквою і прянощами складіть в глибоку ємність, злегка утрамбуйте і залийте солоною водою.

Встановіть гніт з перевернутої тарілки і наповненою водою скляної банки, залиште в теплому місці на кілька днів. Залежно від температури повітря салат буде готовий протягом трьох - п'яти днів. Перекладіть капусту в банку і поставте в холодильник.

Смачного!

Нагадаємо, що квашена капуста легко готується, якщо її засолити в банках. Рецепт приготування дуже простий і нетрудомісткий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ