Якщо у вас прилипають сирники до сковорідки, розсипаються або виходять несмачними, то вам слід дізнатися ці кулінарні поради. Досвідчені шеф-кухарі розповіли, що зробити з сиром і що додати (а чого не додавати) у тісто перед приготуванням, щоб сирники вийшли ідеальними.
Який вибрати сир для сирників?
Для ідеальних сирників потрібний не надто сухий, а й не надто мокрий сир. Жирність має становити від 7 до 17%.
Що зробити із сиром перед приготуванням сирників?
Основа для сирників вийде ніжною та однорідною, якщо сир перед приготуванням сирників пропустити через сито.
Що додати до тіста для ідеальних сирників?
Не забудьте про 1 або 2 яйця.
Деякі господині додають борошно, але, на думку кулінарів, краще використовувати манку, тоді страва вийде смачніша і ніжніша. Додаючи манку, тісту потрібно трохи постояти, щоб крупа набрякла.
Краще не класти цукор у тісто, адже тоді корисність страви знижується у рази. Краще покласти банан, родзинки або ванільний цукор. А подавати сирники з варенням, медом чи кленовим сиропом.
Як правильно смажити сирники?
Вам потрібна хороша антипригарна сковорода із цілим покриттям. Спочатку добре розігріваємо сковороду, потім наливаємо олію і лише потім викладаємо сирники, прикручуючи вогонь. Так сирники не прилипнуть і не розваляться.
Неякісна або дешева рослинна олія позначиться на смаку продукту. Найкраще використовувати оливкову або кокосову олію.
Нагадаємо, досвідчені кулінари назвали п'ять причин, чому млинці прилипають до сковороди та як це виправити.