Ідеальні млинці просто повинні бути тонкими та дуже ніжними. Справжні гурмани знають, що частування може вийти гумовим через неправильно сформоване тісто. Якщо хочете отримати витончений смак звичних млинців, потрібно вірно вводити один із головних інгредієнтів.
Млинці виходять повітряними і буквально тануть у роті, якщо технологія їхнього приготування буде неправильною. У більшості рецептів використовуються курячі яйця. Однак мало хто знає, як і скільки їх треба додавати.
Молоді господині іноді керуються правилом – що більше, то краще. Однак на практиці це зовсім не так. Якщо переборщити з яйцями, вони стануть твердими і можуть ламатися. Керуватися потрібно обсягом тіста. На велике знадобиться два яйця, а на кілька порцій одного буде цілком достатньо.
Важливо й те, як вбиватимуться яйця в тісто. Щоб млинці отримали ідеальну структуру, білки та жовтки слід розділити – так само, як і в ситуації з випічкою.
Потрібно не переборщити з цукром – чим його більше, тим темнішими і рум'янішими будуть млинці. Якщо хочете максимально світлі – можна обійтися без нього та використати солодку начинку.