Кабачковий крем-суп готується швидко і просто із продуктів, які якраз доступні у літній період. Страва сподобається навіть дітям – через гарний яскраво-зелений колір, дивовижний аромат і ніжний смак.
Страви з кабачків корисні та доступні. Зараз сезон баштанних, з яких можна багато чого приготувати. Легкий кабачковий креп-суп стане чудовим варіантом обіду або легкої вечері в спеку, коли не хочеться ситної та калорійної їжі.
Вам знадобляться:
- 3 молоді кабачки;
- літр курячого бульйону;
- склянка 15-відсоткових вершків;
- 2 ст. л. олії;
- цибулина;
- морквина;
- 3 картоплини;
- 2 шт. часнику;
- сіль та спеції за смаком;
- зелень;
- грінки/сухарики.
Відваріть куряче м'ясо у підсоленій воді. Його можна вийняти з бульйону, а можна залишити для майбутнього супу.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Цибулю, моркву потрібно нарізати кубиком, часник – дрібно подрібнити. Обсмажте їх на олії - до золотистого кольору.
Картоплю та кабачки наріжте кубиком і протушкуйте разом із засмажкою близько десяти хвилин. Відправте овочі в каструлю з бульйоном, посоліть і поперчіть.
Кабачковий крем-суп має варитися ще близько 15-20 хвилин, після чого подрібніть інгредієнти блендером. Влийте вершки і відправте на маленький вогонь на кілька хвилин, щоб страва протомилася. Готово!
Розлийте суп по тарілкам, посипте рубленою зеленню та грінками або сухариками. Смачного!
Нагадаємо, як приготувати дивовижно смачний кабачковий торт.