Today.ua

Кабачковий крем-суп: швидкий рецепт ніжної страви на обід

Кабачковий крем-суп готується швидко і просто із продуктів, які якраз доступні у літній період. Страва сподобається навіть дітям – через гарний яскраво-зелений колір, дивовижний аромат і ніжний смак.

Страви з кабачків корисні та доступні. Зараз сезон баштанних, з яких можна багато чого приготувати. Легкий кабачковий креп-суп стане чудовим варіантом обіду або легкої вечері в спеку, коли не хочеться ситної та калорійної їжі.

Вам знадобляться:

Відваріть куряче м'ясо у підсоленій воді. Його можна вийняти з бульйону, а можна залишити для майбутнього супу.

Цибулю, моркву потрібно нарізати кубиком, часник – дрібно подрібнити. Обсмажте їх на олії - до золотистого кольору.

Картоплю та кабачки наріжте кубиком і протушкуйте разом із засмажкою близько десяти хвилин. Відправте овочі в каструлю з бульйоном, посоліть і поперчіть.

Кабачковий крем-суп має варитися ще близько 15-20 хвилин, після чого подрібніть інгредієнти блендером. Влийте вершки і відправте на маленький вогонь на кілька хвилин, щоб страва протомилася. Готово!

Розлийте суп по тарілкам, посипте рубленою зеленню та грінками або сухариками. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати дивовижно смачний кабачковий торт. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ