Кабачковий торт - гарна, смачна і соковита страва. Воно підійде як для святкового столу, так і просто на обід. Приготуйте справжнє королівське частування із сезонних овочів, які завжди під рукою в холодильнику.
Кабачковий торт можна зробити із простих та доступних інгредієнтів. Це не займе занадто багато часу, а члени сім'ї та гості будуть вражені смаком та зовнішнім виглядом частування.
Вам знадобляться:
- 1 кг кабачків;
- 200 г борошна;
- 3 яйця;
- 300 мл майонезу;
- 200 г помідорів;
- 2 шт. часнику;
- 150 г твердого сиру;
- 20 кропу;
- 50 г зеленої цибулі;
- рослинна олія;
- сіль та спеції за смаком.
Натріть кабачки на тертці, молоді - разом зі шкіркою, а зріліші потрібно очистити. Злийте сік, що виділився. Наріжте кріп дрібно і додайте до кабачків.
Вбийте в масу яйця, посоліть, поперчіть, перемішайте і додайте просіяне борошно. У вас має вийти досить густе тісто.
Розігрійте сковороду, налийте олію та викладайте на поверхні по три столові ложки кабачкового тіста. Розрівняйте його в тонкий млинець і обсмажте з обох сторін до рум'яної скоринки. У вас має вийти близько шести млинців діаметром 20 см.
Верх кабачкового торта потрібно прикрасити на свій розсуд і відправити в холодильник на кілька годин.
Нагадаємо, як приготувати кабачкові оладки – для дивовижного літнього смаку потрібно додати один інгредієнт.