Today.ua

Як приготувати соковите куряче філе на сковороді - швидкий рецепт смачного м'яса

Дуже часто смажене м'ясо виходить сухим та жорстким. Досвідчені кулінари розповіли, як правильно приготувати соковите куряче філе як основну страву. Без використання майонезу! Це дуже простий і швидкий рецепт, з яким впорається будь-яка господиня.

Соковите куряче філе на сковороді – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. М'ясо промиваємо під проточною водою, витираємо насухо паперовими рушниками. Потім ножем надрізаємо з одного боку на маленькі квадратики (як на фото).
  2. З обох боків натираємо філе сіллю та перцем.
  3. На розпеченій сковороді розтоплюємо 30 г вершкового масла, м'ясо обвалюємо в борошні і обсмажуємо з одного боку 2-3 хвилини.
  4. Дрібно нарізаємо часник.
  5. Перевертаємо м'ясо, додаємо масло, що залишилося, часник, мед, соєвий соус, яблучний оцет. Накриваємо кришкою та тушкуємо. Через деякий час перевертаємо філе і тушкуємо до готовності.

Тушковане філе можна подати як основну страву з салатом або крупою, або ж нарізати в салат.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, що зробити з м'ясом перед приготуванням, щоб варена яловичина не ставала жорсткою і добре прожовувалась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ