Дуже часто смажене м'ясо виходить сухим та жорстким. Досвідчені кулінари розповіли, як правильно приготувати соковите куряче філе як основну страву. Без використання майонезу! Це дуже простий і швидкий рецепт, з яким впорається будь-яка господиня.
Соковите куряче філе на сковороді – рецепт
Складові:
- 3 курячих філе
- 40 г вершкового масла
- 1 ст. яблучного оцту
- 2 зубчики часнику
- 100 мл соєвого соусу
- 90 г меду
- Борошно
- Сіль на смак
- Перець до свого смаку
Спосіб приготування:
- М'ясо промиваємо під проточною водою, витираємо насухо паперовими рушниками. Потім ножем надрізаємо з одного боку на маленькі квадратики (як на фото).
- З обох боків натираємо філе сіллю та перцем.
- На розпеченій сковороді розтоплюємо 30 г вершкового масла, м'ясо обвалюємо в борошні і обсмажуємо з одного боку 2-3 хвилини.
- Дрібно нарізаємо часник.
- Перевертаємо м'ясо, додаємо масло, що залишилося, часник, мед, соєвий соус, яблучний оцет. Накриваємо кришкою та тушкуємо. Через деякий час перевертаємо філе і тушкуємо до готовності.
Готово! Смачного!
Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, що зробити з м'ясом перед приготуванням, щоб варена яловичина не ставала жорсткою і добре прожовувалась.