Безумовно, самий смачний і корисний для здоров'я червоний борщ можна приготувати тільки з натуральних і якісних продуктів. Але що робити, якщо часу зовсім немає? Виручить магазинна заправка для борщу, головне, правильно її використовувати.
Червоний борщ з магазинної заправки
Інгредієнти:
- 3 л води
- 400 г будь-якого м'яса
- 350 г білокачанної капусти
- 5 картоплин
- 1 упаковка готової заправки для борщу
- Лавровий лист, сіль і перець за смаком
- свіжа зелень
Спосіб приготування:
Для початку покладіть вимите м'ясо в холодну воду і варіть бульйон. М'ясо поріжте на шматочки і відкладіть в сторону, а в киплячий бульйон опустіть нарізану кубиками картоплю. Як тільки звариться картопля, перекладіть в бульйон весь вміст упаковки з заправкою для борщу, додайте лавровий лист і перець горошком. Перемішайте, дочекайтеся закипання. У цей час можна нашаткувати тонко капусту.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Додайте в каструлю раніше відкладене м'ясо і нашатковану капусту, варіть хвилин 5, спробуйте на смак, за потребою можна додати в борщ трохи цукру, солі і улюблених приправ. При слабкому кипінні борщ повинен варитися хвилин 10, щоб капуста стала м'якою.
Видаліть з каструлі лавровий лист, він більше не потрібен, всипте рубану зелень. Дайте закипіти і зніміть з вогню. Перед подачею борщ повинен настоятися мінімум хвилин 20.
Смачного!
До слова, борщ іноді варять не зі свіжої капусти, а з квашеної. Але з квашеної капусти можна приготувати котлети - дуже смачні і соковиті.