Картопля як у ресторані: що зробити з овочем, щоб вийшла хрумка скоринка

Автор: Анастасия Березовская

Хто б що не казав, але досвідчені шеф-кухарі мають свої перевірені секрети, завдяки яким страви в ресторані виходять набагато смачніші, ніж удома. Але, знаючи деякі нюанси, будь-яка господиня зможе подати вдома ідеальну картоплю з хрусткою скоринкою.

Картопля як у ресторані: що зробити з овочем, щоб вийшла хрумка скоринка - today.ua

Картопля в Україні є одним із найпопулярніших гарнірів до страв. Її варять з вершковим маслом та кропом, смажать на сковороді з салом і запікають у духовці з італійськими травами. А щоб страва вийшла як у ресторані, важливо зробити з картоплею один трюк перед приготуванням.

Досвідчені кулінари поділилися секретом, розповівши про те, що потрібно зробити з картоплею перед приготуванням, щоб страва вийшла неймовірно апетитною, а скоринка - хрумкою.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

А все дуже просто. Перед приготуванням картоплю потрібно замочити на п'ять хвилин у мисці з водою. Але не просто з водою, а з крижаною водою, що сприятливо вплине на її приготування. Картопля як у ресторані: що зробити з овочем, щоб вийшла хрумка скоринка Усього п'ять хвилин – і апетитна хрустка скоринка забезпечена.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

У Верховній Раді вирішили, що відшкодування сім'ям загиблих українських громадян буде платити РФ

Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, що додати при запіканні курячих грудок, щоб вони не ставали сухими – два секретні інгредієнти зроблять м'ясо соковитим.