Кілограми тануть на очах: ​​рецепт простого та смачного салату, який їла схудла на 45 кг Адель

Автор: Анастасия Березовская

Британська актриса Адель, яка розпочала свою успішну кар'єру, попри зайву вагу, за останні кілька років кардинально змінилася. Хоч артистка і зазначала, що не збирається худнути тільки тому, що того вимагає суспільство, вона змінилася заради себе, заради власного здоров'я і заради свого маленького сина. Стало відомо, що скинути 45 кілограмів зірці допоміг простий та смачний салат, який вона їла щодня на вечерю.

Кілограми тануть на очах: ​​рецепт простого та смачного салату, який їла схудла на 45 кг Адель - today.ua

Відомо, що Адель сиділа на сиртфуд дієті, включаючи в свій раціон продукти, багаті на ресвератрол, — сильний антиоксидант, що належить до класу клітинних ферментів — сиртуїнів. Ці білки протистоять стресу, регулюють процеси старіння, прискорюють метаболізм, спалюють жири та відновлюють клітини організму.Кілограми тануть на очах: ​​рецепт простого та смачного салату, який їла схудла на 45 кг Адель

У салат Адель входять всього чотири продукти, які приправляються смачною та корисною заправкою.

Простий і смачний салат, який їла схудла на 45 кг Адель

У салат можна додати фініки, козячий сир, взяти груші замість яблук, будь-які інші горіхи та насіння, зерна граната. Можна додати два яйця-пашот або будь-який інший білок, наприклад обсмажений в приправах нут.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Складові:

  • 5 гілочок капусти кела
  • 1 стебло селери
  • 1 яблуко
  • 7-8 волоських горіхів

Соус:

  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сік половини лимона
  • 1/2 столової ложки меду
  • Петрушка
  • Сіль

Спосіб приготування:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от The Modern Nonna (@themodernnonna)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Горіхи замочуємо на ніч, двічі міняємо воду. Підсушуємо горіхи та обсмажуємо їх на розпеченій сухій сковороді, постійно помішуючи.
  2. Дрібно нарізаємо капусту, селеру та яблуко. Додаємо горіхи.
  3. Для заправки змішуємо оливкову олію з лимонним соком, медом, сіллю та дрібно нарубаною петрушкою або сухою приправою.
  4. Заправляємо салат, перемішуємо та даємо трохи настоятися. Перемішуємо ще раз і подаємо до столу.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також скуштувати вечерю за 15 хвилин – пікантна курка у солодкому соусі теріякі.

Головне