Today.ua

Консервовані помідори з базиліком: як закрити смачну та ароматну закуску на зиму

Додавання всього одного інгредієнта може значно змінити смак консервації. Пропонуємо вам спробувати приготувати мариновані помідори, додавши, крім класичних інгредієнтів, ароматний базилік.

Консервовані помідори з базиліком – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Розкласти по банкам спеції, зелень та помідори.
  2. Залити окропом, прикрити кришками та залишити на 15-20 хвилин.
  3. Злити воду з банок у каструлю, додати сіль, цукор, довести до кипіння та проварити 5 хвилин.
  4. Додати оцет.
  5. Потім розіллємо маринад по банках, закриємо кришками, перевернемо вгору дном, закутаємо ковдрою і залишимо остигати.
  6. Коли банки охолонуть, їх можна прибрати у прохолодне темне місце.

Пропонуємо вам також спробувати приготувати квашену капусту без оцту. Досвідчені кулінари розкрили секрети приготування смачного та хрусткого салату на зиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ