Правильно приготовані котлети по-царськи дуже смачні в гарячому вигляді з будь-яким гарніром. Не менш смачними такі котлети будуть в холодному вигляді, їх можна подати до столу в якості закуски. Приготувати страву зовсім не складно.
Котлети по-царськи: рецепт
Інгредієнти:
- 1 кг філе індички
- 1 цибулина
- 1 ст. л. сметани
Для начинки:
- 2 яйця
- 2 солоні огірки
- 1 морква
- 1 цибулина
Спосіб приготування:
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Філе індички необхідно вимити й обсушити паперовими рушниками. Наріжте філе невеликими шматочками, пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею. Додайте у фарш сметану, сіль і спеції за смаком. Вимішуйте п'ять хвилин. Для начинки, дрібно поріжте цибулину, обсмажте на олії разом з натертою на тертці морквою. Огірки дрібно поріжте, відіжміть від зайвої вологи, змішайте в мисці зі смаженою цибулею та морквою. Додайте сіль і приправи на свій смак.
З невеликої порції фаршу руками виліпити коржик, покладіть всередину ложку начинки, з'єднайте краї і акуратно їх скріпіть. Обваляйте в борошні. Яйця збийте виделкою, додайте сіль і трохи борошна, щоб вийшов рідкі кляр. Занурте котлету в кляр, обсмажте на сковороді в добре розігрітій олії.
Смачного!
Візьміть на озброєння рецепт ще однієї смачної і простий закуски - мариноване сало з цибулею і часником. Готувати його зовсім не складно, але користь і смак цієї закуски складно переоцінити.