Червоний борщ без м'яса і капусти: рецепт смачної і ситної вегетаріанської страви

Автор: Шевченко Лилия

Червоний борщ - одна з найпопулярніших, смачних і корисних для здоров'я перших страв. Ніякі супи, навіть найвишуканіші і дорогі за складом, не можуть конкурувати з борщем. Пропонуємо вам рецепт чудового блюда, в якому немає м'яса і капусти, зате є інші овочі і, звичайно ж, гриби.

Червоний борщ без м'яса і капусти: рецепт смачної і ситної вегетаріанської страви - today.ua

Червоний борщ з грибами і коренем селери

Інгредієнти:

  • 3 червоні буряка
  • 200 г грибів
  • 1 корінь петрушки
  • 1 морква
  • 0,3 кореня селери
  • 4 горошини чорного перцю
  • 2 горошини запашного перцю
  • 1 часточка часнику
  • 2 цибулини
  • 1 лавровий лист
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 0,3 ч. л. меленого чорного перцю
  • 0,5 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. морської солі

Червоний борщ без м'яса і капусти: рецепт смачної і ситної вегетаріанської страви Спосіб приготування:

У глибоку каструлю складіть порізані тонкою соломкою моркву, буряк, корінь петрушки і селери. Залийте 3 літрами холодної води, поставте на вогонь і готуйте близько 40 хвилин після закипання. Потім додайте порізані на часточки гриби, варіть ще хвилин 10.

Популярні зараз

В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Цибулю дрібно поріжте, обсмажте на олії до золотистої скоринки, додайте пропущений через прес часник, томатну пасту, готуйте ще пару хвилин і зніміть з вогню. Перекладіть в каструлю з овочами і грибами. Додайте спеції, посоліть і поперчіть за смаком.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Дізнайтеся також, як приготувати ідеальний салат «Оселедець під шубою». Рецепт простий, але з нюансами.

Головне