Червоний борщ - одна з найпопулярніших, смачних і корисних для здоров'я перших страв. Ніякі супи, навіть найвишуканіші і дорогі за складом, не можуть конкурувати з борщем. Пропонуємо вам рецепт чудового блюда, в якому немає м'яса і капусти, зате є інші овочі і, звичайно ж, гриби.
Червоний борщ з грибами і коренем селери
Інгредієнти:
- 3 червоні буряка
- 200 г грибів
- 1 корінь петрушки
- 1 морква
- 0,3 кореня селери
- 4 горошини чорного перцю
- 2 горошини запашного перцю
- 1 часточка часнику
- 2 цибулини
- 1 лавровий лист
- 2 ст. л. томатної пасти
- 0,3 ч. л. меленого чорного перцю
- 0,5 ч. л. цукру
- 1 ч. л. морської солі
Спосіб приготування:
У глибоку каструлю складіть порізані тонкою соломкою моркву, буряк, корінь петрушки і селери. Залийте 3 літрами холодної води, поставте на вогонь і готуйте близько 40 хвилин після закипання. Потім додайте порізані на часточки гриби, варіть ще хвилин 10.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Цибулю дрібно поріжте, обсмажте на олії до золотистої скоринки, додайте пропущений через прес часник, томатну пасту, готуйте ще пару хвилин і зніміть з вогню. Перекладіть в каструлю з овочами і грибами. Додайте спеції, посоліть і поперчіть за смаком.
Смачного!
Дізнайтеся також, як приготувати ідеальний салат «Оселедець під шубою». Рецепт простий, але з нюансами.