Порадувати родину тонкими мереживними млинцями мріє кожна господиня. Але то всі млинці йдуть грудкою, то виходять занадто товстими, то занадто сухими. Завдяки цьому рецепту вдасться досягти не тільки еталонного зовнішнього вигляду страви, але й отримати напрочуд м'який смак. А все завдяки секретному інгредієнту, про який знає не кожен.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Мереживні млинці
Інгредієнт:
- Молоко – 0,5 л
- Вода – 2,5 л
- Цукор – 100 г
- Сіль – 1 ст. л.
- Рослинна олія – 100 г
- Яйця – 5 шт.
- Борошно - 1-1,5 кг
- Крохмаль – 75 г
Спосіб приготування:
- Розбиваємо в мисці яйця, додаємо олію, сіль і цукор. Перемішуємо.
- Вливаємо молоко та воду. Перемішуємо.
- Додаємо крохмаль і добре перемішуємо віночком, блендером чи комбайном.
- Потім додаємо борошно і знову добре перемішуємо, щоб не залишилося грудок.
- Залишаємо настоюватися під кришкою 20-30 хвилин.
- Половником розливаємо млинці на розпечену сковороду, змащену олією або салом. Обсмажуємо до золотистої скоринки із двох сторін.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати рецепт найшвидшого і найпростішого омлету по-італійськи - всього-то потрібно все перемішати і відправити в духовку.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal