Хрусткі і рум'яні котлети, які за формою нагадують курячі ніжки, готуються дуже просто і швидко, але зі столу їх розмітають зі швидкістю звуку.
Курячі котлети на кісточці
Інгредієнти:
- 6 курячих ніжок
- 3 картоплини
- 100 г твердого сиру
- 6 яєць
- 1 ч. Л. солі
- 1 ч. Л. підкопченної паприки
- 50 гр. панірувальних сухарів
- 3 ст. л. борошна
Спосіб приготування:
1. Курячі ніжки вимийте і обріжте все непотрібне. Залийте водою і зваріть до готовності, щоб м'ясо легко відокремлювався від кістки. Ображати м'ясо, розберіть його на волокна, а кісточки відкладіть в сторону. 2. Картоплю зваріть до готовності, розімніть товкачем в однорідне пюре. Змішайте з м'ясом.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
3. Додайте до картоплі з куркою два яйця, борошно, трохи панірувальних сухарів, спеції і тертий сир. Перемішайте.
4. Сформуйте овальні котлети, всередину помістіть кісточку. Обваляйте вийшла «курячу ніжку» в борошні, занурте в збиті яйця, посипте панірувальними сухарями.
5. Смажте до готовності у великій кількості жиру. Подавайте з кетчупом, сметанним або сирним соусом. У будь-якому випадку буде дуже смачно, навіть в холодному вигляді.
Смачного!
Дізнайтеся також секрет приготування соковитих і смачних м'ясних котлет. Шеф-кухарі запевняють, що все блюдо псує один звичний інгредієнт, який все господині додають в кістлявий окорок.