Курячі котлети на кісточці: простий рецепт смачної м'ясної страви з хрусткою скоринкою

Автор: Шевченко Лилия

Хрусткі і рум'яні котлети, які за формою нагадують курячі ніжки, готуються дуже просто і швидко, але зі столу їх розмітають зі швидкістю звуку.

Курячі котлети на кісточці: простий рецепт смачної м'ясної страви з хрусткою скоринкою - today.ua

Курячі котлети на кісточці

Інгредієнти:

  • 6 курячих ніжок
  • 3 картоплини
  • 100 г твердого сиру
  • 6 яєць
  • 1 ч. Л. солі
  • 1 ч. Л. підкопченної паприки
  • 50 гр. панірувальних сухарів
  • 3 ст. л. борошна

Спосіб приготування:

1. Курячі ніжки вимийте і обріжте все непотрібне. Залийте водою і зваріть до готовності, щоб м'ясо легко відокремлювався від кістки. Ображати м'ясо, розберіть його на волокна, а кісточки відкладіть в сторону.Курячі котлети на кісточці: простий рецепт смачної м'ясної страви з хрусткою скоринкою 2. Картоплю зваріть до готовності, розімніть товкачем в однорідне пюре. Змішайте з м'ясом.

Популярні зараз

Після війни українці не зможуть виходити на пенсію в 60, - Жолнович

У ПЦУ розставили крапки над “і“ у питаннях жіночого дрес-коду для відвідин церкви

Стали відомі надбавки до пенсії, які виплачуватимуть українцям з 1 травня

Учені виявили рослину, яка ефективно вбиває ракові пухлини: є у кожному селі

3. Додайте до картоплі з куркою два яйця, борошно, трохи панірувальних сухарів, спеції і тертий сир. Перемішайте.

4. Сформуйте овальні котлети, всередину помістіть кісточку. Обваляйте вийшла «курячу ніжку» в борошні, занурте в збиті яйця, посипте панірувальними сухарями.

5. Смажте до готовності у великій кількості жиру. Подавайте з кетчупом, сметанним або сирним соусом. У будь-якому випадку буде дуже смачно, навіть в холодному вигляді.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Дізнайтеся також секрет приготування соковитих і смачних м'ясних котлет. Шеф-кухарі запевняють, що все блюдо псує один звичний інгредієнт, який все господині додають в кістлявий окорок.