Today.ua

Курячі котлети на кісточці: простий рецепт смачної м'ясної страви з хрусткою скоринкою

Хрусткі і рум'яні котлети, які за формою нагадують курячі ніжки, готуються дуже просто і швидко, але зі столу їх розмітають зі швидкістю звуку.

Курячі котлети на кісточці

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Курячі ніжки вимийте і обріжте все непотрібне. Залийте водою і зваріть до готовності, щоб м'ясо легко відокремлювався від кістки. Ображати м'ясо, розберіть його на волокна, а кісточки відкладіть в сторону. 2. Картоплю зваріть до готовності, розімніть товкачем в однорідне пюре. Змішайте з м'ясом.

3. Додайте до картоплі з куркою два яйця, борошно, трохи панірувальних сухарів, спеції і тертий сир. Перемішайте.

4. Сформуйте овальні котлети, всередину помістіть кісточку. Обваляйте вийшла «курячу ніжку» в борошні, занурте в збиті яйця, посипте панірувальними сухарями.

5. Смажте до готовності у великій кількості жиру. Подавайте з кетчупом, сметанним або сирним соусом. У будь-якому випадку буде дуже смачно, навіть в холодному вигляді.

Смачного!

Дізнайтеся також секрет приготування соковитих і смачних м'ясних котлет. Шеф-кухарі запевняють, що все блюдо псує один звичний інгредієнт, який все господині додають в кістлявий окорок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ