Today.ua

Курячі котлети з манною крупою: рецепт соковитої і апетитної м'ясної страви

Смачні і соковиті котлети з курячого м'яса можна приготувати швидко і просто, якщо керуватися порадами шеф-кухарів. Наприклад, манна крупа робить фарш більш м'яким і повітряним.

Курячі котлети з манною крупою

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Додайте до фаршу з курячого філе замочений в молоці і віджатий хліб, натерту на тертці цибулину, пропущений через прес часник. Можна все разом пропустити через м'ясорубку.

У готовий фарш насипте манку, пластівці геркулес, вбийте яйце і додайте сметану, посоліть-поперчіть за смаком. При бажанні можна додати натерту на тертці картоплину або яблуко без шкірки. Добре вимішайте фарш, відбийте протягом десяти хвилин. Залиште на півгодини в мисці, накривши рушником.

Сформуйте з фаршу мокрими руками котлети, запаніруйте їх в сухарях і обсмажте на олії. Потім складіть котлети в сотейник, влийте трохи води і протушкуйте 15 хвилин під кришкою на мінімальному вогні.

Приємного апетиту!

Дізнайтеся також секрети приготування смачних і соковитих рибних котлет. Кілька кулінарних хитрощів допоможуть вам навчитися готувати чудову страву, яку можна подати на святковий стіл або приготувати для своєї сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ