Today.ua

Курячі відбивні за півгодини: секрети приготування соковитого м'яса на обід

Курячі відбивні виходять дієтичними та доступнішими, ніж свинячі. Вони дуже смачні як у гарячому, так і холодному вигляді. М'ясо чудово поєднується з гарнірами із картоплі чи гречки, а також із овочевими салатами.

Курячі відбивні будуть ніжними та соковитими, якщо знати всі тонкощі та секрети приготування. Вам знадобляться такі інгредієнти:

Перший і головний момент – м'ясо має бути свіжим. Однак, якщо використовується морожене – потрібно трохи дати йому відтанути, після чого нарізати на невеликі скибочки. У такому разі вібивні вийдуть тоншими, ніж з охолодженого м'яса.

Відбивати шматки м'яса потрібно, попередньо накривши їх харчовою плівкою або звичайним целофановим пакетиком. Це робиться для того, щоб ніжна м'якоть розповзлася через удари молоточком.

Посоліть і поперчіть курячі відбивні. Можна використовувати солодку паприку, гострий червоний перець або сухий часник – як вам подобається. Тоді смак вийде ще більш пікантним та оригінальним.

Борошно потрібно попередньо просіяти, після чого запанувати в ньому курячі відбивні. Збийте яйця і занурюйте кожен шматочок спочатку в муку, а потім в яйце.

Розігрійте олію у в сковороді із антипригарним покриттям. Обсмажуйте курячі відбивні з одного боку до золотистої скоринки, а потім з другого. Коли перевернете м'ясо, потрібно накрити сковороду кришкою на кілька хвилин - щоб воно повністю приготувалося і було більш соковитим.

Курячі відбивні під час подачі можна посипати дрібно нарізаною зеленню. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати смачні курячі котлети – яйця у фарші замінить секретний інгредієнт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ