Today.ua

Квашена капуста з медом: рецепт смачного і корисного для здоров'я салату

Квашена капуста з медом виходить ще більш смачною і корисною. Мед збагачує салат найціннішими вітамінами і мікроелементами, захищає від застуд і грипу. Обов'язково приготуйте цю смачну страву, яку не соромно поставити на святковий стіл в новорічну ніч.

Квашена капуста з медом

Інгредієнти:

Для розсолу:

Спосіб приготування:

Капусту нашаткуйте на спеціальній тертці, моркву натріть на середній або на крупній тертці. Яблуко розрізжте на великі часточки.

Складіть подрібнені овочі у велику миску, перемішайте, але не приминайте їх при цьому. Додайте кмин. Перекладіть моркву з капустою в банки, акуратно утрамбовуючи руками або ложкою. Зверху покладіть по часточці яблука.

Інгредієнти для розсолу змішайте в каструлі, доведіть до кипіння, зніміть з плити. Додайте в розсіл мед, перемішайте, поки він не розчиниться. Гарячою рідиною залийте банки з овочами, вода повинна повністю покрити капусту.

Накрийте ємності марлею, залиште на три дні при кімнатній температурі. Кожен день протикати довгою шпажкою салат в банках до самого дна. Зберігайте в холодному місці.

Смачного!

Квашену капусту можна подавати до м'ясних страв. Наприклад, приготуйте смачні і соковиті котлети по-царськи по простому рецепту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ