Сезон заготовок на зиму в самому розпалі – господині ріжуть, варять, стерилізують та закочують. Але не для всіх цей процес є насолодою. А тому пропонуємо вам спробувати приготувати ліниве лечо в мультиварці - швидко, просто і дуже смачно.
Лечо на зиму в мультиварці без стерилізації
Складові:
- Болгарський перець – 2 кг
- Помідори – 1 кг
- Часник – 3 великі головки
- Рослинна олія – 100 г
- Оцет – 50 г
- Сіль та цукор на смак
Спосіб приготування:
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Банки і кришки добре вимиваємо з водою і содою і залишаємо сушитися на сонці.
- Болгарський перець нарізаємо на великі смужки, а помідори – на часточки.
- Овочі солимо, цукримо і перемішуємо
- У чашу мультиварки вливаємо олію, додаємо овочі.
- Виставляємо на мультиварці режим "тушкування" та час 30 хвилин.
- За три хвилини до готовності лечо, відкрийте мультиварку та додайте у блюдо видавлений часник.
- Коли лечо буде готове, додайте оцет і перемішайте.
- Розливаємо лечо по банках і закриваємо кришками.
Готово! Смачного!
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Пропонуємо вам також спробувати приготувати консервовані помідори без солі, цукру та оцту – від свіжих не відрізнити.