Багато хто дивується, коли бачить у магазині пакети з натертим сиром. Але, виявляється, цей процес для багатьох є дуже нервовим та тривалим. Особливо складно натерти м'який сир, який постійно скочується та відпадає великими шматками. Досвідчені кулінари розсекретили інгредієнт, який допоможе спростити процес натирання сиру на тертці.
Як швидко натерти сир на тертці?
Якщо вам потрібно натерти сир, використовуючи велику або дрібну терку, візьміть невеликий шматочок вершкового масла і натріть ним терку. Тоді сир ковзатиме по ній з легкістю, і не виникне жодних складнощів.
Також краще використовувати сир не кімнатної температури, а трохи підморожений. Перед приготуванням відправте шматочок сиру в морозилку хвилин на 15-20 і приступайте до готування.
А якщо на тертці потрібно натерти вершкове масло, щоб додати в тісто або щоб його було простіше і швидше розтопити, продукт потрібно попередньо заморозити. Приберіть масло в морозильну камеру, туди ж відправте і тертку, залиште на пів години і приступайте до приготування.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, що зробити з картоплею перед приготуванням, щоб вийшла апетитна хрумка скоринка – блюдо буде як у ресторані.