Today.ua

Макарони на сковороді: рецепт страви у вершковій підливі без попереднього варіння

Такі макарони ви достеменно ще не готували. У рецепті можна використовувати абсолютно будь-які макарони, не тільки спагетті, а і "черепашки", і "спіральки" і "метелики", і "завитки". На все піде приблизно 25 хвилин, а результат буде не гірше, ніж у ресторані.

Напевно, кожен з нас у дитинстві любив макарони з молоком. Сьогоднішній наш рецепт – це доросла його інтерпретація. Разом із молоком, вершковим маслом та плавленим сиром смак у страви виходить фантастичним, і слинки течуть від однієї тільки думки.

У рецепті використовують звичайні доступні продукти.

Смачний обід з макаронів – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізаємо часник або видавлюємо через прес.
  2. На сковороді розігріваємо олію і додаємо до неї часник. Томимо пару хвилин, щоб масло просочилося часниковим ароматом.
  3. Додаємо сухі макарони та вершкове масло. Обсмажуємо, поки олія не розтопиться.
  4. Додаємо молоко, плавлений сир, сіль, перець та улюблені приправи. Ретельно все перемішуємо.
  5. Зменшуємо вогонь і готуємо страву протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати королівські котлети з сирною начинкою - найсмачніша страва з фаршу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ