Today.ua

Малосольні кабачки за ніч: простий та швидкий рецепт літнього салату

Прості та легкі страви – це все про літо. У сезон кабачків ідеальною закускою або салатом стануть малосольні кабачки, які готуються всього 5 годин або всю ніч, щоб вже вранці насолодитися смачною, хрумкою та корисною стравою.

Малосольні кабачки – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Добре промиваємо кабачки та висушуємо за допомогою рушника. Нарізаємо кружальцями та перекладаємо в пакет.
  2. Вимиту та висушену зелень нарізаємо і кладемо в блендер, додаємо зубчик часнику та перебиваємо.
  3. З лимона вичавлюємо сік, змішуємо з цукром та сіллю, і додаємо до зелені та часнику.
  4. Поливаємо соусом кабачки, закриваємо пакет і добре перемішуємо.
  5. Кабачки можна прямо в пакеті відправити в холодильник на 5 годин чи всю ніч, або викласти в тарілку.

Готово! Смачного!

Пропонуємо також спробувати приготувати котлети по-французьки. Кулінари розкрили, який секретний інгредієнт зробить їх більш пишними та смачними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ