Прості та легкі страви – це все про літо. У сезон кабачків ідеальною закускою або салатом стануть малосольні кабачки, які готуються всього 5 годин або всю ніч, щоб вже вранці насолодитися смачною, хрумкою та корисною стравою.
Малосольні кабачки – рецепт
Складові:
- 4 кабачки
- Кріп і петрушка до смаку
- 1 зубчик часнику
- Дрібка цукру
- Дрібка солі
- Лимон
Спосіб приготування:
- Добре промиваємо кабачки та висушуємо за допомогою рушника. Нарізаємо кружальцями та перекладаємо в пакет.
- Вимиту та висушену зелень нарізаємо і кладемо в блендер, додаємо зубчик часнику та перебиваємо.
- З лимона вичавлюємо сік, змішуємо з цукром та сіллю, і додаємо до зелені та часнику.
- Поливаємо соусом кабачки, закриваємо пакет і добре перемішуємо.
- Кабачки можна прямо в пакеті відправити в холодильник на 5 годин чи всю ніч, або викласти в тарілку.
Готово! Смачного!
Пропонуємо також спробувати приготувати котлети по-французьки. Кулінари розкрили, який секретний інгредієнт зробить їх більш пишними та смачними.