Мариновані гриби нашвидкуруч: найшвидший та найсмачніший рецепт закуски

Автор: Леся Ловіцька

Мариновані гриби досить дорого коштують у магазині. Можна заощадити, якщо купити свіжі гриби та самостійно замаринувати їх. Вийде прекрасна закуска. Величезний плюс - вона готується нашвидкуруч і без шкідливих добавок.

Мариновані гриби нашвидкуруч: найшвидший та найсмачніший рецепт закуски  - today.ua

Мариновані гриби легко зробити у домашніх умовах. Для цього рецепту відмінно підійдуть гливи та печериці, які продаються в найближчому супермаркеті. Інгредієнти для маринаду, як правило, є на кухні будь-якої господині.

Вам знадобляться:

  • 500 г грибів;
  • 1 сл. л. солі;
  • 0,5 ст. л. цукру;
  • 3 ст. л. соняшникової олії;
  • 3 ст. л. соєвого соусу;
  • 4 ч. л. оцту;
  • 5 горошин чорного перцю;
  • 5 зубчиків часнику;
  • лавровий лист;
  • зелень (кінза, петрушка);
  • лавровий лист.

Добре промийте гриби та відваріть їх у підсоленій воді протягом десяти хвилин. З

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

робіть маринад. Для цього потрібно змішати рослинну олію з соєвим соусом, оцтом, сіллю, цукром, перцем, часником, лавровим листком та зеленню. Тепер потрібно злити воду з грибів і укласти в маринад, після чого акуратно перемішати.

Мариновані гриби нашвидкуруч: найшвидший та найсмачніший рецепт закуски Накрийте гриби харчовою плівкою та відправте в холодильник. Вони будуть готові за 10-12 годин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Такі мариновані гриби ідеально поєднуються як із смаженою картоплею, так і з пюре. Перед подачею додайте до грибів цибулю, порізану кільцями. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати мариновані кабачки на зиму – є оригінальний рецепт без стерилізації.

Головне