Запечені булочки з начинкою – чудовий сніданок для господарок, у яких вранці мало часу. Смачні, ароматні та ситні булочки готуються лише за півгодини.
Запечені булочки можна приготувати з будь-якою начинкою. Обирайте інгредієнти на свій смак. Не потрібно возитися з тыстом – беріть готові у найближчому магазині.
Якщо вдома залишилися вчорашні булочки – вони також підійдуть. Але в такому випадку на місце віддаленого м'якуша спочатку потрібно покласти шматочок вершкового масла.
Інгредієнти на одну порцію:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- булочка;
- яйце;
- тертий твердий сир;
- гриби;
- ковбаса чи шинка;
- сіль та спеції за смаком;
- зелень.
Видаліть з булочки верхівку та видаліть м'якуш. Наріжте гриби, шинку або ковбасу, посипте тертим сиром і зверху вбийте яйце. Посоліть і поперчіть.
Застеліть лист пергаментом. Зручно використовувати силіконовий килимок. Випікайте булочки 15 хвилин в духовці при 190 градусах. Накрийте верхівкою та залиште в печі ще на 2-3 хвилини.
При подачі посипте булочки зеленню. Сніданок готовий, приємного апетиту!
На сніданок можна приготувати сирну запіканку - без борошна і цукру.