Today.ua

Миттєвий сніданок: як швидко приготувати запечені булочки з начинкою

Запечені булочки з начинкою – чудовий сніданок для господарок, у яких вранці мало часу. Смачні, ароматні та ситні булочки готуються лише за півгодини.

Запечені булочки можна приготувати з будь-якою начинкою. Обирайте інгредієнти на свій смак. Не потрібно возитися з тыстом – беріть готові у найближчому магазині.

Якщо вдома залишилися вчорашні булочки – вони також підійдуть. Але в такому випадку на місце віддаленого м'якуша спочатку потрібно покласти шматочок вершкового масла.

Інгредієнти на одну порцію:

Видаліть з булочки верхівку та видаліть м'якуш. Наріжте гриби, шинку або ковбасу, посипте тертим сиром і зверху вбийте яйце. Посоліть і поперчіть.

Застеліть лист пергаментом. Зручно використовувати силіконовий килимок. Випікайте булочки 15 хвилин в духовці при 190 градусах. Накрийте верхівкою та залиште в печі ще на 2-3 хвилини.

При подачі посипте булочки зеленню. Сніданок готовий, приємного апетиту!

На сніданок можна приготувати сирну запіканку - без борошна і цукру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ