М'ясо стає жорстким при смаженні: чотири секретні інгредієнти виправлять цю проблему

Автор: Анастасия Березовская

Навіть у досвідченої господині не завжди виходить приготувати ніжне м'ясо, яке б тануло у роті. Під час смаження навіть курка стає жорсткою як гума. Щоб цього уникнути під час готування, можна додати один із чотирьох секретних інгредієнтів. А яких саме ми розповіли нижче.

М'ясо стає жорстким при смаженні: чотири секретні інгредієнти виправлять цю проблему - today.ua

Чотири секретні інгредієнти, які можна додати при смаженні м'яса

Для смаження м'яса у фритюрі можна використовувати крохмаль, який не тільки зробить м'ясо м'якішим, але й забезпечить страву апетитною хрусткою скоринкою. Для цього в склянці охолодженої води розведіть пару ложок кукурудзяного або картопляного крохмалю, добре перемішайте. Перед смаженням м'ясо потрібно полити крохмальною водою і залишити на пів години. А після цього можна приступати до приготування. М'ясо стає жорстким при смаженні: чотири секретні інгредієнти виправлять цю проблему Нерідко в рецептах маринаду м'яса можна побачити мінеральну воду – і це неспроста. Річ у тому, що завдяки газировці м'ясо стає більш апетитним і м'яким. Звичайно ж, йдеться про звичайну газовану столову воду, а не лікувальну, яка має виражений солоний смак – інакше можна зіпсувати смак страви. Деякі шеф-кухарі використовують для пом'якшення та карамелізації солодку колу, яка, до речі, на м'ясі ніяк не відбивається.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Деякі господині для маринаду м'яса використовують оцет, проте цей продукт тільки зробить м'ясо жорстким. Замість нього потрібно взяти іншу кислинку – цитрусовий сік: змішайте лимонний сік і трохи апельсинового, розведіть у воді та використовуйте як маринад. М'ясо, мариноване у цитрусовому соку, чудово підходить і для шашлику, і для гриля, і для смаження на сковороді. М'ясо стає жорстким при смаженні: чотири секретні інгредієнти виправлять цю проблему Найкращим продуктом для швидкого маринування є соєвий соус, який дуже швидко просочує м'ясо, роблячи його дуже ніжним. Достатньо всього пів години і продукт готовий до приготування.

Нагадаємо, дієтологи відповіли на запитання, чи можна розігрівати рис повторно. Можна! Якщо дотримуватись трьох важливих правил.

Популярні зараз

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Головне