Навіть у досвідченої господині не завжди виходить приготувати ніжне м'ясо, яке б тануло у роті. Під час смаження навіть курка стає жорсткою як гума. Щоб цього уникнути під час готування, можна додати один із чотирьох секретних інгредієнтів. А яких саме ми розповіли нижче.
Чотири секретні інгредієнти, які можна додати при смаженні м'яса
Для смаження м'яса у фритюрі можна використовувати крохмаль, який не тільки зробить м'ясо м'якішим, але й забезпечить страву апетитною хрусткою скоринкою. Для цього в склянці охолодженої води розведіть пару ложок кукурудзяного або картопляного крохмалю, добре перемішайте. Перед смаженням м'ясо потрібно полити крохмальною водою і залишити на пів години. А після цього можна приступати до приготування.
Деякі господині для маринаду м'яса використовують оцет, проте цей продукт тільки зробить м'ясо жорстким. Замість нього потрібно взяти іншу кислинку – цитрусовий сік: змішайте лимонний сік і трохи апельсинового, розведіть у воді та використовуйте як маринад. М'ясо, мариноване у цитрусовому соку, чудово підходить і для шашлику, і для гриля, і для смаження на сковороді.
Нагадаємо, дієтологи відповіли на запитання, чи можна розігрівати рис повторно. Можна! Якщо дотримуватись трьох важливих правил.