Today.ua

Названа найуніверсальніша зачіска на середнє волосся, яка підійде абсолютно всім

У світі справді існує кілька універсальних зачісок, які підходять абсолютно всім дівчатам, незалежно від віку, форми обличчя, типу волосся чи ваги. Стилісти назвали найуніверсальнішу стрижку на середнє волосся, яка прикрасить будь-яку представницю прекрасної статі.

Боб на середнє волосся - найуніверсальніша зачіска

Йдеться про стрижку боб довжиною до плечей або на пару сантиметрів нижче. Цю стрижку свого часу спробували багато знаменитостей. А зовсім недавно її зробила американська співачка H.E.R. Щобільше, зірка пішла на кардинальні зміни у зовнішності, обрізавши свої розкішні локони нижче попереку.

Що ж H.E.R. в черговий раз довела, що занадто довге волосся не завжди прикрашає дівчину, а ось грайлива зачіска на середнє волосся цілком може зробити вас привабливішою і сексуальнішою. Виконавиця приголомшила своїх фанатів, опублікувавши знімки з новою зачіскою, та отримала величезну кількість компліментів.

Боб на середнє волосся можна зробити з рівним зрізом, а можна додати шарів або зробити градуювання. Його можна укладати за допомогою утюжка і робити ідеально рівним або підкручувати в голлівудські хвилі чи пляжні локони.

Така зачіска візуально витягає обличчя і робить його стрункішим. Завдяки довжині волосся лягає на плечі і прикриває його, що дуже сподобається дівчатам з цією проблемною зоною або комплексами.

Нагадаємо, стиліст Дженніфер Лопес назвала наймоднішу зачіску цього літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ