Баклажани мають унікальні властивості, які корисні для організму. Не всі люблять цей овоч, але якщо приготувати паштет, який на смак нічим не відрізняється від м'ясного, а готується набагато простіше, то від такого частування точно ніхто не відмовиться.
Паштет із баклажанів – рецепт
Складові:
- 1 великий баклажан
- Часник (якщо любите гостріше, можна взяти цілу голівку)
- 70 г волоських горіхів
- Улюблена зелень
- Сіль на смак
Спосіб приготування:
- Не очищаючи голівку часнику, зрізаємо з неї плодоніжку.
- Часник і баклажан змащуємо олією та запікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.
- Даємо їм трохи охолонути.
- Очищаємо баклажан, видавлюємо часник, додаємо обсмажені на сухій сковороді горіхи, дрібно нарізану зелень і додаємо сіль.
- Усі інгредієнти перебиваємо у блендері.
Паштет із баклажану готовий!
Смачного!
Нагадаємо, шеф-кухарі розкрили три секрети приготування ідеального українського борщу.