Today.ua

Не лише варена у мундирах: як смачно приготувати молоду картоплю на вечерю

Українці дуже люблять картоплю, і зазвичай подають її просто варену з олією та кропом. Але якщо вам хочеться чогось новенького, пропонуємо вам приготувати молоду картоплю в пікантному вершковому соусі з часником. Це простий і швидкий рецепт, який не займе багато часу і не потребує кулінарних навичок.

Молода картопля з часником та вершками – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Добре моєму молоду картоплю. Можна протерти її чистою губкою, щоб зняти зайвий бруд і тонкий шар шкірки, або ж почистити ножем. Якщо картопля великого розміру, розріжте її на чотири частини, а якщо дрібна, то залиште як є або розріжте навпіл.
  2. Ставимо картоплю з водою на вогонь і варимо до готовності. Важливо, щоб картопля була трохи недовареною, зовсім трішки, не розвалювалася, а тримала форму.
  3. Зливаємо воду і даємо картоплі трохи обсохнути.
  4. На розпечену сковороду наливаємо олію, додаємо картоплю, обсмажуємо з кожного боку до апетитної скоринки, солимо, перчимо і додаємо приправи.
  5. Готуємо 3-5 хвилин і додаємо вершки та дрібно нарізаний часник. Перемішуємо та готуємо на середньому вогні пару хвилин.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, як смачно приготувати гречку - ситний суп з фрикадельками із сюрпризом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ