Котлети, які готуються за традиційним рецептом, часто виходять сухими та жорсткими. Так буває, якщо господиня, готуючи вечерю, обрала тверде м'ясо. Спробуйте ввести у фарш літній інгредієнт, який зробить смак ніжнішим.
Котлети виходять соковитими, якщо додати до фаршу кабачок. Цей овоч відмінно поєднується з індичкою, курячим м'ясом або свининою чи яловичиною. Якщо використовувати птицю, то такі котлети можна назвати дієтичними.
Ще один плюс - вони готуються нашвидкуруч. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде близько 20 котлет.
Вам знадобляться:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 0,5 кг свинини;
- 1 кабачок;
- 2 яйця;
- 2 ст. л. манки;
- сіль та спеції за смаком;
- олія;
- панірувальні сухарі.
Насамперед натріть кабачок на тертці. Якщо він молодий, можна не видаляти шкірку. Відіжміть зайвий сік - він не знадобиться.
Додайте до фаршу яйця та перемішайте. Тепер потрібно засипати манку, вимішайте і залишити хвилин на 10, щоб вона ввібрала рідину. Посоліть і поперчіть фарш до смаку.
З'єднайте кабачок із м'ясом, суміш повинна бути однорідна. Мокрими руками сформуйте котлети та обваляйте їх у сухарях.
Обсмажте котлети на олії до рум'яної скоринки. Вечеря готова, смачного!
Нагадаємо, як приготувати котлети по-французьки.