Today.ua

Ніжні котлети з літнім інгредієнтом: простий рецепт вечері нашвидкуруч

Котлети, які готуються за традиційним рецептом, часто виходять сухими та жорсткими. Так буває, якщо господиня, готуючи вечерю, обрала тверде м'ясо. Спробуйте ввести у фарш літній інгредієнт, який зробить смак ніжнішим.

Котлети виходять соковитими, якщо додати до фаршу кабачок. Цей овоч відмінно поєднується з індичкою, курячим м'ясом або свининою чи яловичиною. Якщо використовувати птицю, то такі котлети можна назвати дієтичними.

Ще один плюс - вони готуються нашвидкуруч. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде близько 20 котлет.

Вам знадобляться:

Насамперед натріть кабачок на тертці. Якщо він молодий, можна не видаляти шкірку. Відіжміть зайвий сік - він не знадобиться.

Додайте до фаршу яйця та перемішайте. Тепер потрібно засипати манку, вимішайте і залишити хвилин на 10, щоб вона ввібрала рідину. Посоліть і поперчіть фарш до смаку.

З'єднайте кабачок із м'ясом, суміш повинна бути однорідна. Мокрими руками сформуйте котлети та обваляйте їх у сухарях.

Обсмажте котлети на олії до рум'яної скоринки. Вечеря готова, смачного!

Нагадаємо, як приготувати котлети по-французьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ