Яєчні млинці, більше схожі на дуже тонкий омлет, з улюбленою несолодкою начинкою можуть стати чудовою стравою для початку нового дня. Їх нескладно приготувати, а смак здивує своєю вишуканістю.
У рецепті можна використовувати як рисове, так і пшеничне борошно. Начинку вибирайте до смаку. Це може бути лосось із вершковим сиром та авокадо, а може смажені гриби з цибулею або варена курочка з сиром та помідорами, а може навіть шинка із сиром.
Яєчні млинці з начинкою – рецепт
Складові:
- Яйця – 4 шт.
- Молоко – 4 ст. л.
- Рисове або пшеничне борошно – 1 ст. л.
- Сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- У мисці перебити яйця з молоком, сіллю та перцем.
- Поступово ввести борошно, активно перемішуючи, щоб не було грудочок.
- Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю оливкової або соняшникової олії, виливаємо тонким шаром тісто і смажимо млинці на повільному вогні по 2 хвилини з кожного боку.
- У готові млинці викладаємо начинку і скручуємо в трубочки.
- Викладаємо у форму. Зверху можна змастити збитим яйцем або шматочком олії. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 5 хвилин.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також приготувати вишуканий французький десерт бланманже на сніданок - холодний жельований десерт з коров'ячого або мигдального молока.