Today.ua

Омлетні млинці з начинкою на сніданок: простий рецепт страви для успішного початку дня

Яєчні млинці, більше схожі на дуже тонкий омлет, з улюбленою несолодкою начинкою можуть стати чудовою стравою для початку нового дня. Їх нескладно приготувати, а смак здивує своєю вишуканістю.

У рецепті можна використовувати як рисове, так і пшеничне борошно. Начинку вибирайте до смаку. Це може бути лосось із вершковим сиром та авокадо, а може смажені гриби з цибулею або варена курочка з сиром та помідорами, а може навіть шинка із сиром.

Яєчні млинці з начинкою – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. У мисці перебити яйця з молоком, сіллю та перцем.
  2. Поступово ввести борошно, активно перемішуючи, щоб не було грудочок.
  3. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю оливкової або соняшникової олії, виливаємо тонким шаром тісто і смажимо млинці на повільному вогні по 2 хвилини з кожного боку.
  4. У готові млинці викладаємо начинку і скручуємо в трубочки.
  5. Викладаємо у форму. Зверху можна змастити збитим яйцем або шматочком олії. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 5 хвилин.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також приготувати вишуканий французький десерт бланманже на сніданок - холодний жельований десерт з коров'ячого або мигдального молока.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ