Today.ua

Омолоджують і не вимагають укладання: три стильні зачіски з чубчиком на середнє волосся

Правильно підібрана зачіска може зробити свою власницю не лише красивішою, а й молодшою. Особливо важливу роль грають чубчики, оскільки з їх допомогою можна приховати перші ознаки старіння на лобі. Чубчики підкреслюють очі, акуратно обрамляють обличчя, виділяючи лише переваги. Пропонуємо вам спробувати одну з трьох трендових зачісок з ефектом омолоджування на середнє волосся. А як бонус – їх ще й не потрібно вкладати.

Зачіски з чубчиком на середнє волосся

Французький боб

Трендова зачіска 2022 року зазвичай робиться довжиною до щелепи і має грайливу вкорочену чілку. Принадність французького боба в тому, що він невибагливий у догляді і на його укладання не знадобиться багато часу. Тим більше чим природнішим і скуйовдженим буде укладання, тим краще. Завдяки техніці стрижки, досить просто вимити волосся і залишити його висихати, підкрутити доведеться лише чубок.

Подовжене каре з чубчиком

Ця зачіска – вічна класика. Вона ніколи не вийде із моди. Залежно від типу обличчя та волосся можна зробити як класичне видовжене каре, так і градуйоване, додавши трохи шарів. Що стосується чубчика, то це в жодному разі не рівна контурна стрижка - найкраще коса або чілка-шторка.

Каскад з чубчиком

В основі зачіски – каре з елементами каскаду – шарів, які додадуть стрижці легкості та бажаного об'єму. Така зачіска прикрасить будь-яку дівчину, а на укладання йтиме зовсім нічого часу. Прекрасно підійде дівчатам з тонким і рідким волоссям.

Нагадаємо, ми розповідали про зачіски, які зіпсують навіть красуню - п'ять застарілих укладок, які давно вийшли з моди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ