Today.ua

Патологічні брехуни: астрологи назвали три знаки Зодіаку, які обманюють краще за всіх

Астрологи визначили три знаки Зодіаку, які вважаються патологічними брехунами. Вони мають особливий "даром" дивитися в очі, посміхатися і при цьому нахабно брехати. При цьому оточуючим складно зрозуміти, що їх підло дурять.

Діви

Езотерики вважають, що Діви відрізняються від інших умінням швидко аналізувати. Вони дуже уважні до деталей. Такі люди добре відчувають чужу брехню, але й самі чудово вміють дурити. Причому роблять це так якісно, ​​що складно помітити підступ і докопатися до істини.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку від природи лицемірні. Вони часто брешуть, причому в серйозних масштабах, так і в дрібницях. Близнюки мають дивовижний дар переконання - часом вони самі можуть повірити у свої казки. Ці люди вміють викручуватися та адаптувати свою "оповідання" до будь-якої ситуації. Тому Близнюків дуже складно зловити на брехні.

Стрільці

Під цим вогненним знаком Зодіаку народилися підступні та дуже самовпевнені люди. Вони підуть по головах, якщо хочуть досягти своїх цілей. Стрільцям заради цього часто доводиться брехати. Причому виходить це у них професійно – вони брешуть, чесно дивлячись у вічі і не червоніючи.

Раніше астрологи назвали найнестерпніші знаки Зодіаку. Їх також троє. Зазначено, що в старості такі люди стають ще більш неприємними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ