Today.ua

Просто, швидко та смачно: рецепт лінивих голубців на сковороді

Все геніальне просто. Саме так можна сказати про цей рецепт лінивих голубців. Не треба мучитися з листям капусти, відпарювати, розм'якшувати та загортати. Пропонуємо вам спробувати альтернативний рецепт, за яким страва завжди виходить ідеальною.

Ліниві голубці на сковороді – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо рис до напівготовності.
  2. Одну цибулину дрібно нарізаємо, подрібнюємо часник.
  3. Капусту тонко шаткуємо. Як це зробити без ножа чи кухонного комбайна, ми розповідали тут.
  4. У фарш додаємо цибулю, часник, капусту, яйце, солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції. Добре перемішуємо.
  5. З суміші, що вийшла, формуємо голубці. Необхідну кількість відставляємо, а решту можна заморозити на потім.
  6. У сковороді на олії пасеруємо дрібно нарізану цибулину, половину болгарського перцю, натерту на великій тертці моркву, нарізані помідори та томатну пасту. Готуємо приблизно 3-4 хвилини.
  7. Додаємо голубці, заливаємо окропом, щоби вода їх повністю покрила. Солимо і перчимо на смак, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні до готовності.
  8. Подаємо зі сметаною та свіжою зеленню.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, чому відбивні виходять сухими. Що потрібно зробити з м'ясом перед приготуванням, щоб вийшла ідеальна страва?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ