Today.ua

П'ять найкращих зачісок для жінок, які не хочуть зафарбовувати сивину

Сиве волосся найчастіше асоціюється зі старістю. Жінки бояться того дня, коли у них з'являться перші сиві волоски і поспішають до салону чи магазину за фарбою, щоб зафарбувати здрадницький колір.

З приходом у наше життя бодіпозитиву люди стали лояльніше ставитися до своєї зовнішності та полюбили сиве волосся. Багато жінок навмисно не зафарбовують шевелюру, що посивіла, а навпаки пишаються нею. І ми вам радимо!

Адже фарба негативно впливає на здоров'я та стан волосся та шкіри голови. А що може бути прекрасніше за природність? Яку, тим паче можна підкреслити і навіть прикрасити з успішно підібраною зачіскою. Не зациклюйтесь на старості (тим більше, що деякі сивіють і в 30 років), любіть себе і будьте прекрасні.

Ми вирішили показати найкрасивіші зачіски та укладання для жінок з сивим волоссям. Ці стрижки допоможуть зробити фурор і змінити думку про сивину.

П'ять найкращих зачісок для жінок, які не хочуть зафарбовувати сивину

Жінкам, у яких з'явилося небагато сивого волосся, можна попросити стиліста, додати рівномірно по всій голові ще кілька сивих пасм, щоб нові сиві волоски, що відростають, лише доповнювали зачіску.

Власницям густого і жорсткого сивого волосся чудово підійде класичний боб з об'ємом на маківці. Така стрижка полегшить укладання та зробить вас справжньою красунею. Сивим жінкам з тонким і рідким волоссям можна спробувати піксі, яка додасть об'єму на маківці, приховуючи проблеми з залисинами (якщо воно є). Це одна з найбільш невибагливих в укладанні зачісок - достатньо лише помити голову, додати засіб для догляду за тонким волоссям і висушити феном. Подовжений боб - універсальна зачіска, яка йде всім. Зазвичай її роблять довжиною трохи вище за плечі, але нижче за лінію підборіддя. Для укладання знадобиться круглий гребінець і термозахист.

Для світловолосих жінок, у яких почало сивіти волосся, прекрасним варіантом стане додати сірих, сріблястих і білих відтінків по всій голові. Змішування блонду з сивим волоссям і сріблястими локонами додасть образу природну красу з ноткою гламуру. А зачіска до плечей з рівним зрізом зробить волосся більш щільним і слухняним в укладанні.

Нагадаємо, стилісти показали чотири стильні зачіски з наймоднішим аксесуаром цього літа - резинкою зі стрічкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ