Млинці по-мексиканськи виходять ніжними, пишними та дуже смачними. Вони буквально тануть у роті. Тісто готується на молоці, а начинка - із м'яса та овочів.
Млинці по-мексиканськи запропонувала приготувати відомий фуд-блогер Тетяни Шеремет. Вона поділилася рецептом на своїй сторінці у соцмережі Інстаграм.
Тісто:
- 300 г борошна;
- 750 мл молока;
- 1 ст. л. цукру;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- 2 яйця;
- 0,5 ч. л. солі.
Начинка:
- 350 г свинячого фаршу;
- 300 г кукурудзи;
- 100 г сиру;
- цибулина;
- 3 ст. л. томатного соусу;
- 1 ч. л. паприки;
- сіль та перець – за смаком.
Панірування:
- 2 яйця;
- 100 панірувальних сухарів.
Тісто готується наступним чином: потрібно збити яйця з цукром і сіллю, влити більшу частину молока і поступово додавати борошно. Його потрібно попередньо просіяти. Додайте масло і перемішайте до однорідності.
Розігрійте сковороду для млинців – краще використати спеціальну. Обсмажте млинці з обох боків до рум'яної скоринки. Тепер потрібно приготувати начинку.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте фарш і протушкуйте хвилин десять. Додайте кукурудзу, паприку, посоліть і поперчіть засмажку. Влийте томатний соус.
Під час подачі страву можна посипати зеленню. Смачного!
Нагадаємо, як приготувати солодкі бананові млинці по-турецьки.