Бананові млинці по-турецьки: секрети приготування ідеальної страви на сніданок

Автор: Леся Ловіцька

Бананові млинці по-турецьки відрізняються структурою від традиційних і добре знайомих нам тонких млинців. Вони пишні, ніжні, золотисті та дуже смачні – ідеальна страва на сніданок. Спробуйте приготувати чудове частування для своїх близьких.

Бананові млинці по-турецьки: секрети приготування ідеальної страви на сніданок  - today.ua

Бананові млинці по-турецьки готуються із простих та доступних продуктів. Вам знадобляться:

  • 4 банани;
  • 3 яйця;
  • 300 мл молока;
  • 300 мл води;
  • 1 ст. л. дріжджів;
  • 50 г цукру (можна більше – за смаком);
  • 400 г борошна;
  • дрібка солі;
  • рослинна олія.

Наріжте банани на великі шматочки і додайте решту інгредієнтів - крім борошна. Збийте їх до однорідності. Тепер потрібно просіяти борошно в бананову суміш і добре розмішати віночком.

Тісто буде по консистенції як рідка сметана. Накрийте його плівкою і залиште на годинку на столі. За цей час воно помітно збільшиться.

Популярні зараз

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

У Верховній Раді вирішили, що відшкодування сім'ям загиблих українських громадян буде платити РФ

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Розігрійте сковорідку – краще використовувати з антипригарним покриттям. Візьміть силіконовий пензлик і обмажте дно сковорідки, щоб бананові млинці не підгоріли. Наливайте тісто невеликими порціями - повинні вийти млинці діаметром 20-25 см.

Бананові млинці по-турецьки: секрети приготування ідеальної страви на сніданок Обсмажуйте їх із двох боків до золотистого кольору. Із зазначеної кількості продуктів вийде близько десяти млинців.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Бананові млинці можна подати з фруктами та ягодами, розтопленим шоколадом, нутеллою або улюбленим кремом. Вони чудово поєднуються з какао, кавою чи чаєм. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати млинці шотландською за улюбленим рецептом королеви Великобританії Єлизавети II.